top of page

Το L'ÉPOQUE δημιούργησε μια γέφυρα ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Χρυσές Σφαίρες

L'ÉPOQUE GREECE - Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού L'ÉPOQUE και με αφορμή το γκαλά των Who is Who International Awards 2023, ο πρίγκιπας Nereides Antonio Giamundo de Bourbon, μαζί με τη σύντροφό του Lello Ammirati, διοργάνωσαν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου μια πολύ αποκλειστική ιδιωτική εκδήλωση σε μια από τις πιο διάσημες βίλες της αθηναϊκής ακτής, τη Villa Primavera, η οποία μετατράπηκε για μια ολόκληρη ημέρα σε VILLA L'ÉPOQUE, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο.


03.10.2023 © L'ÉPOQUE GREECE


Από τη Roberta Brabilla


golden globes
Ο Δημήτριος Γκόρης δίπλα στη Sharlette Hambrick με τη Βασιλική Παπαγεωργοπούλου και τον Πρίγκιπα Nereides στο VILLA L'ÉOQUE - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Το περιοδικό L'ÉPOQUE δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο μέρος για να γιορτάσει την 178χρονη ιστορία του μετά την εξαγορά του από τη γαλλική πολυεθνική NEREIDES DE BOURBON GROUP τον Οκτώβριο του 2022 και την επανακυκλοφορία του τον Ιανουάριο του 2023, καθώς και για να γιορτάσει τη συνεργασία του με τον οργανισμό Who is Who International Awards, υπό την προεδρία του Δημήτρη Γκόρη και της Βασιλικής Παπαγεωργοπούλου.


Υπό την ηγεσία του πρίγκιπα Nereides και της Lello Ammirati, το θρυλικό γαλλικό περιοδικό L'ÉPOQUE, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1845, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό, εκδίδοντας μια αμερικανική έκδοση, L'ÉPOQUE USA , μια ιταλική έκδοση, L'ÉPOQUE ITALIA, και τώρα μια έκδοση εξ ολοκλήρου στα ελληνικά, L'ÉPOQUE GREECE.


golden globes
Η Sharlette Hambrick με το βραβείο Who is Who στη VILLA L'ÉPOQUE - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Με την αποκλειστική παρουσίαση του περιοδικού στη VILLA L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, το περιοδικό έχει ήδη καθιερωθεί ως το περιοδικό με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ελλάδα το 2023, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του, αλλά και λόγω του αριθμού των αναγνωστών του, που ξεπερνά τα 85 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως, καθώς και λόγω της χρήσης της πρωτοποριακής τεχνολογίας blockchain που αναπτύχθηκε από την πολυεθνική εταιρεία LutinX.


golden globes
VILLA L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Η VILLA L'ÉPOQUE, επιλεγμένη από το ελληνικό πρακτορείο Olive Villa Rentals και παλαιότερα γνωστή ως Villa Primavera, είναι μια διάσημη παραθαλάσσια βίλα στους λόφους της Σαρωνίδας, που χτίστηκε πρόσφατα και βραβεύτηκε ως "Η κορυφαία πολυτελής βίλα της Ελλάδας" από το World Travel Award 2023 και άλλα διεθνή βραβεία.


golden globes
Η Sharlette Hambrick και ο πρίγκιπας Nereides de Bourbon στη VILLA L'ÉPOQUE - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Ο πρίγκιπας Nereides de Bourbon, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του L'ÉPOQUE, και η Lello Ammirati, συνιδιοκτήτρια και δημιουργική διευθύντρια του περιοδικού, καλωσόρισαν προσωπικά τους καλεσμένους τους, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη, αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίτιμη προσκεκλημένη της εκδήλωσης ήταν η Sharlette Hambrick, φίλη του πρίγκιπα Nereides, γνωστή δημοσιογράφος και παραγωγός του Χόλιγουντ και ανεξάρτητη διευθύντρια του Διοικητικού Συμβουλίου των Χρυσών Σφαιρών (Golden Globes). Η Hambrick έφτασε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα και διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Athenaeum Eridanus Luxury Hotel πριν κάνει τη δημόσια εμφάνισή της στο VILLA L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, όπου ήταν το κύριο θέμα αποκλειστικής φωτογράφησης από τη Lello Ammirati.


golden globes
Ο Lello Ammirati και ο πρίγκιπας Nereides de Bourbon στη VILLA L'ÉPOQUE.

Κατά τη διάρκεια της μακράς και διάσημης καριέρας της ως δημοσιογράφος και τηλεοπτική παραγωγός, η Sharlette Hambrick έχει αναμφίβολα συμβάλει στη διαμόρφωση του προσώπου της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Τώρα, στο τιμόνι των Χρυσών Σφαιρών, συμμετέχει ενεργά στην αναδιαμόρφωση και εξέλιξη της διοργάνωσης σε διεθνές επίπεδο. Μετά την εξαγορά του σήματος από τον επενδυτή και επιχειρηματία Todd Boehly, ιδιοκτήτη και πρόεδρο των Eldridge Industries και Dick Clark Productions, έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας από την επιλογή των μελών και των διεθνών συνεργατών και την προώθηση αξιών όπως η ισότητα, η ένταξη και η πολυμορφία στη βιομηχανία του θεάματος.


golden globes
Η Lilly Mandel με τον πρίγκιπα Nereides de Bourbon και τη Sharlette Hambrick στο VILLA L'ÉPOQUE - Φωτογραφία © Lello Ammirati

Η εκδήλωση στη VILLA L'ÉPOQUE και η συμμετοχή της Sharlette Hambrick επιβεβαιώνουν αναμφίβολα την επιθυμία των Χρυσών Σφαιρών να επεκτείνουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους και να ενισχύσουν τη φωνή τους πέρα από τα σύνορα του Χόλιγουντ ή των ήδη εδραιωμένων φεστιβάλ με νέες διεθνείς συνεργασίες.


golden globes
Η Sharlette Hambrick στο κόκκινο χαλί στο γκαλά των διεθνών βραβείων Who is Who 2023 - Φωτογραφίες του Γιώργου Παπαδάκη

Ο πρίγκιπας Nereides de Bourbon και η Lello Ammirati έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν προσωπικά να συμβάλουν στις δραστηριότητες των Χρυσών Σφαιρών σε διεθνές επίπεδο, ξεκινώντας από την Ελλάδα, όπου ο πρίγκιπας Nereides έλαβε πέρυσι βραβείο για τη διπλωματική και οικονομική του σταδιοδρομία από τον οργανισμό Who is Who International Awards. Για το λόγο αυτό, ο πρίγκιπας Nereides βρήκε την ευκαιρία να προσκαλέσει την Sharlette Hambrick στην Ελλάδα, χτίζοντας έτσι μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Χόλιγουντ, μέσω του περιοδικού L'ÉPOQUE και των Χρυσών Σφαιρών, των οποίων η Hambrick είναι περήφανη εκπρόσωπος.


golden globes
Ο Πρίγκιπας Νηρηίδης απονέμει το βραβείο Who is Who στη Sharlette Hambrick - Φωτογραφίες του Γιώργου Παπαδάκη

Την επομένη της εκδήλωσης Τύπου του L'ÉPOQUE στη VILLA L'ÉPOQUE, η Sharlette Hambrick βραβεύτηκε με τα περίφημα διεθνή βραβεία Who is Who στην κατηγορία "World Woman Leader of Global Entertainment & Racial Equity". Περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Eleon Loft Hall στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε το γκαλά και η επίσημη τελετή βράβευσης παρουσία 250 και πλέον εκλεκτών καλεσμένων.


Άλλοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν το ιταλικό μοντέλο και ηθοποιός Lilly Mandel, πρώην μούσα της μάρκας υψηλής ραπτικής NEREIDES DE BOURBON, μία από τις 23 μονάδες του πολυεθνικού ομίλου NEREIDES DE BOURBON GROUP. Η Lilly Mandel ήταν η πρωταγωνίστρια μιας φωτογράφισης που δημιούργησε ο Lello Ammirati, όπου φόρεσε μερικές από τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής της μάρκας του πρίγκιπα Nereides.


golden globes
Ο Alessandro Civati ​​με τον πρίγκιπα Nereides de Bourbon.

Ο Alessandro Civati συμμετείχε επίσης στην εκδήλωση. Είναι ο δημιουργός του blockchain LutinX, του οποίου το περιοδικό L'ÉPOQUE είναι περήφανος χρήστης, τοποθετώντας τον εαυτό του ως το πρώτο και μοναδικό περιοδικό στον κόσμο που χρησιμοποιεί ένα blockchain για την επαλήθευση πληροφοριών και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας του περιεχομένου, την πιστοποίηση των εξώφυλλων, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και σύντομα τη δημιουργία NFTs που θα φέρουν το L'ÉPOQUE στο metaverse.


golden globes
Η Steph Adams κερδίζει το βραβείο Who is Who 2023 - Φωτογραφία © Lello Ammirati

Ένας άλλος καλεσμένος του πρίγκιπα Nereides και βραβευμένος είναι η Steph Adams, συγγραφέας διεθνών μπεστ σέλερ, επιχειρηματίας, πρέσβειρα πολυτελών brands καθώς και digital influencer, η οποία βραβεύτηκε στα Who is Who International Awards στην κατηγορία "World Woman Leader of Logos & Kallos symbol". Δυστυχώς, η Steph Adams δεν μπόρεσε να παραλάβει το βραβείο αυτοπροσώπως λόγω ενός απρόσμενου οικογενειακού γεγονότος και ζήτησε από τον πρίγκιπα Nereides να το παραλάβει εκ μέρους της.


Ο Πρίγκιπας καλωσόρισε επίσης προσωπικά και πήρε συνέντευξη από αξιόλογες διεθνείς προσωπικότητες που παρευρέθηκαν στην τελετή γκαλά των Διεθνών Βραβείων Who is Who International Awards, μεταξύ των οποίων και η Sara Abbas, επιτυχημένη παραγωγός και επιχειρηματίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Forbes.

golden globes
Η Lello Ammirati με τη Lilly Mandel, τον πρίγκιπα Nereides de Bourbon και τον Davide Aliberti - Φωτογραφία © Γιώργος Παπαδάκης

Τα Who is Who International Awards, που πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη φορά με το σύνθημα "Ελλάδα, όλος ο κόσμος!", τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Απόδημου Ελληνισμού και Διπλωματίας, καθώς και του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.


Φέτος, τα Διεθνή Βραβεία Who is Who International Awards στέκονται αλληλέγγυα σε όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών.ΕΠΊΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΗΣ L'ÉPOQUE ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ:
golden globes
golden globes

golden globes
golden globes
bottom of page