top of page

Αχιλλέας Καραουλάνης -Art De Vivre & η Ουσία της Άριστης Εξυπηρέτησης

L'ÉPOQUE - Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Καρουλάνης (Achilleas Karaoulanis) είναι ένας από τους πιο έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον ελληνικό κλάδο της φιλοξενίας, ο οποίος γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και ίδρυσε την εταιρεία Bartenders®, την πρώτη και κορυφαία εταιρεία bartending της χώρας. Το περιοδικό L'ÉPOQUE του αφιέρωσε το νέο του εξώφυλλο με μια αναδρομή στην καριέρα του και την εταιρεία του.


07.05.2024 © L'ÉPOQUE GREECE


Από τον Marc Dumas


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Ο Αχιλλέας Καραουλάνης στο εξώφυλλο του περιοδικού L'ÉPOQUE GREECE για τον Απρίλιο - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Μια λαμπρή προσωπικότητα, κομψό χάρισμα και σταθερή εμπειρία χαρακτηρίζουν αυτόν τον εξαιρετικό επιχειρηματία, ο οποίος, βάσει μιας καριέρας που ξεκίνησε το 1994, ίδρυσε την ελληνική εταιρεία Bartenders®, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς από το 2003 και συμμετέχει σε μερικές από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις.


Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας ως ειδικός σε ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις κύρους, η Bartenders® είναι σήμερα μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες καθιερωμένες εταιρείες premium bartender στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, η Bartenders® έχει υποστηρίξει με επιτυχία πολλές εκδηλώσεις για διεθνείς και εγχώριους πελάτες στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, - την Ευρώπη και την Τουρκία, με εξειδίκευση σε γάμους και ειδικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Η ομάδα Bartenders® στην εκδήλωση του περιοδικού L'ÉPOQUE στην Ελλάδα το 2023 - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Το 2003, ο Αχιλλέας Καραουλάνης - ο μοναδικός απόφοιτος της Ελλάδας από τη Διεθνή Σχολή Μπάρτεντινγκ της Νέας Υόρκης και μέλος τόσο της Ένωσης Μπάρτεντινγκ της Ελλάδας όσο και της Νέας Υόρκης - δημιούργησε την πρώτη εταιρεία μπάρτεντινγκ της χώρας.


Σήμερα, η Bartenders® αποτελείται από μια ομάδα βραβευμένων Mixologists και ειδικών του κλάδου και είναι μία από τις μακροβιότερες Premium Bartending εταιρείες στη Ν.Α. Ευρώπη.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Ο Αχιλλέας Καραουλάνης φωτογραφήθηκε στο VILLA L'ÉPOQUE στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής εκδήλωσης του παρισινού περιοδικού - Φωτογραφία © Lello Ammirati.

Εκδηλώσεις


Είτε σχεδιάζετε έναν γάμο, μια βάπτιση, ένα ιδιωτικό πάρτι ή μια εταιρική εκδήλωση, η ομάδα Bartenders® θα μετατρέψει μια «συνηθισμένη» εκδήλωση σε μοναδική. Ζητήστε τους να δημιουργήσουν ένα νέο και μοναδικό κοκτέιλ για την προσωπική ή επαγγελματική σας εκδήλωση. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, στυλ ή «εμφάνιση» για την εκδήλωσή σας, προσαρμόζοντας ανάλογα το μπαρ.


Οι έμπειροι bartenders, barmaids και το βοηθητικό προσωπικό του κ. Καραουλάνη είναι υπερήφανοι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και διακριτικότητας. Η ομάδα Bratenders® χρησιμοποιεί εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και φρέσκα, εποχιακά συστατικά για να διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωσή σας θα είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.


Από το 2023, ο όμιλος Bartenders® είναι επίσης ένας από τους επίσημους συνεργάτες της L'ÉPOQUE στην Ελλάδα για τη διοργάνωση μοναδικών εκδηλώσεων.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®

Συμβουλευτικές υπηρεσίες


Συνεργαζόμενη με ξενοδοχειακούς ομίλους, αλυσίδες εστιατορίων, μπαρ, κλαμπ και καφετέριες, η ομάδα Bartenders® συνιστά τον τρόπο δημιουργίας ενός αποτελεσματικού και λειτουργικού χώρου μπαρ. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, όπως ο χρόνος απόκρισης και η εναλλαγή πελατών για καλύτερα αποτελέσματα.


Είναι επίσης σε θέση να αναλάβουν την επιτόπια εκπαίδευση του προσωπικού ποτών σας. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος που συνδυάζει θεωρία και πρακτική. Ο βασικός στόχος είναι πάντα να μπορέσει το προσωπικό σας να αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία των πελατών.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®

Δημιουργούν μενού και signature cocktails για το συγκεκριμένο προφίλ των πελατών σας - όσο ευρύ κι αν είναι αυτό. Η καινοτομία είναι μία από τις βασικές αξίες της εταιρείας Bartenders®, γι' αυτό και παρακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις του κλάδου για να σας παρουσιάσουν τι είναι καυτό και τι όχι!


Αναλαμβάνουν το μάρκετινγκ ποτών για επώνυμα προϊόντα αλκοόλ και ποτών. Μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία, προσφέρουν στους πελάτες τους νέους και αποτελεσματικούς τρόπους για την παρουσίαση και την προώθηση των νέων ή των υφιστάμενων προϊόντων τους. Μέσω καινοτόμων συνταγών κοκτέιλ είναι σε θέση να συνδέσουν διαφοροποιητικά και δυναμικά χαρακτηριστικά με τα προϊόντα των πελατών τους


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®

International Bartenders School®


Οι ομάδες των Bartenders® είναι οι ειδικοί στην τέχνη του bartending, γι' αυτό και οι απόφοιτοι της Διεθνούς Σχολής Bartenders® είναι οι πιο περιζήτητοι στον χώρο! Δεν διδάσκουν απλώς πώς να «κατασκευάζουν» ένα κοκτέιλ, αλλά μοιράζονται τη φιλοσοφία και το πάθος τους για τη mixology.


Ο τομέας του bartending εξελίσσεται συνεχώς και οι απαιτήσεις γίνονται όλο και πιο απαιτητικές. Η σχολή Bartenders® συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό των νέων bartenders και barmaids ή βοηθά τους έμπειρους να εξελιχθούν περαιτέρω.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®

Τη Σχολή διευθύνει ο ιδρυτής της Bartenders®, κ. Αχιλλέας Καραουλάνης, ο οποίος είναι διαπιστευμένος εκπαιδευτής της I.B.A. (International Bartenders Association). Ηλεκτρονικό κατάστημα εξοπλισμού μπαρ Καθώς το bartending και το μάρκετινγκ ποτών εξελίσσονται όλο και περισσότερο, το ίδιο συμβαίνει και με το η απαίτηση για σύγχρονο εξοπλισμό μπαρ. Η εταιρεία Bartenders® έχει συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ως εκ τούτου είναι σε θέση να προμηθεύει ποιοτικό και καλαίσθητο εξοπλισμό μπαρ τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®

Τα προϊόντα τους πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Η ποιοτική κατασκευή HACCP διασφαλίζει ότι είναι κατάλληλα για χρήση ακόμη και κάτω από τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή απευθείας από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται εντός λίγων ημερών, σε όλη την Ελλάδα.


achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders
Φωτογραφία © Bartenders®
achilleas karaoulanis Αχιλλέας Καραουλάνης bartenders

Website:



Instagram:




bottom of page