top of page

Το L'ÉPOQUE σας προσκαλεί σε μια αποκλειστική εκδήλωση στη VILLA L'ÉPOQUE στην Ελλάδα

L'ÉPOQUE GREECE - Θα σας δούμε στις 27 Σεπτεμβρίου στις ακτές της Αθήνας σε μια αποκλειστική εκδήλωση του περιοδικού L'ÉPOQUE, που διοργανώνει και παράγει ο γαλλικός όμιλος NEREIDES DE BOURBON GROUP σε μια υπέροχη βίλα στη Σαρωνίδα στην Ελλάδα, τη VILLA L'ÉPOQUE.


20.09.2023 © L'ÉPOQUE GREECE


Από την Chloé Le Roy


villa l'époque
Η VILLA L'ÉPOQUE στο εξώφυλλο του περιοδικού L'ÉPOQUE GREECE.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την εκδήλωση L'ÉPOQUE, την οποία διοργανώνει η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πρίγκιπας Nereides Antonio Giamundo de Bourbon, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του θρυλικού γαλλικού περιοδικού L'ÉPOQUE, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1845, μαζί με τον ιστορικό του συνεργάτη Lello Ammirati, συνιδιοκτήτη και δημιουργικό διευθυντή του περιοδικού. Πρόκειται για ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για το περιοδικό, το οποίο, μετά την εξαγορά του από τον γαλλικό όμιλο NEREIDES DE BOURBON GROUP το 2022, επέκτεινε αμέσως τις δραστηριότητές του σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας, εκτός από την ιστορική γαλλική έκδοση L'ÉPOQUE PARIS, και άλλες διεθνείς εκδόσεις, όπως το L'ÉPOQUE USA, το L'ÉPOQUE ITALIA και μια έκδοση αφιερωμένη στην Ελλάδα, το L'ÉPOQUE GREECE.


villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

Το 2023, το περιοδικό L'ÉPOQUE είναι επίσης ο επίσημος συνεργάτης των μέσων ενημέρωσης της τελετής γκαλά Who is Who International Awards, η οποία τιμά κάθε χρόνο εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες. Φέτος, το γκαλά των Who is Who International Awards θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, την επομένη της εκδήλωσης του L'ÉPOQUE, στη λίμνη Βουλιαγμένης στην Ελλάδα.


villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι αναμφίβολα το λίκνο του πολιτισμού μας. Εδώ οι φιλόσοφοι υποβάθμισαν τη χρήση της λέξης σε απόλυτο επίπεδο. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου δίδαξε τη σημασία του πολιτισμού και του διαλόγου και δεν θα μπορούσα να επιλέξω καλύτερο μέρος για να γιορτάσω τις αξίες του περιοδικού L'ÉPOQUE, του οποίου είμαι ο ταπεινός ιδιοκτήτης και περήφανος πρεσβευτής: Ελευθερία, Ισότητα και Αδελφοσύνη. Πέρυσι, απέκτησα και επανακυκλοφόρησα το περιοδικό L'ÉPOQUE, ένα μνημείο του γαλλικού πολιτισμού, αλλά όχι μόνο. Το L'ÉPOQUE έχει γίνει μάρτυρας 178 χρόνων ιστορίας και ριζικών αλλαγών στην κοινωνία μας και πάντα ξεχώριζε για την ελευθερία της έκφρασης, το θαρραλέο και επαναστατικό πνεύμα του και την αφθαρσία του. Σήμερα, το L'ÉPOQUE έχει περισσότερους από 85 εκατομμύρια διεθνείς διαδικτυακούς αναγνώστες και είναι το πρώτο περιοδικό στον κόσμο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain που αναπτύχθηκε από την ελβετο-αμερικανική πολυεθνική LutinX για την επαλήθευση των πηγών πληροφοριών, την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας του περιεχομένου του και την πιστοποίηση του εξωφύλλου του. Η χρήση της λέξης "λογότυπα" κάνει σίγουρα τη διαφορά, ειδικά για ένα περιοδικό αυτού του επιπέδου. Μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τις σκέψεις των αναγνωστών και την πολιτιστική εξέλιξη των λαών. Το σκέφτομαι αυτό κάθε φορά που αποφασίζουμε να γράψουμε για κάτι ή για κάποιον. Είναι μια τεράστια ευθύνη», δήλωσε η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πρίγκιπας Nereides Antonio Giamundo de Bourbon, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του L'ÉPOQUE.


villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

«Πέρυσι είχα την τιμή να λάβω το Διεθνές Βραβείο Who is Who στην Ελλάδα για τη Διπλωματία και τα Οικονομικά, και φέτος, τον Αύγουστο, αποφάσισα να επιστρέψω σε αυτή την υπέροχη χώρα εγκαινιάζοντας το L'ÉPOQUE GREECE, ένα τεύχος που δημοσιεύεται εξ ολοκλήρου στα ελληνικά για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, θα γιορτάσουμε το περιοδικό L'ÉPOQUE σε μια υπέροχη βίλα στις ακτές της Αθήνας, τη Villa L'ÉPOQUE, όπου θα υποδεχθώ προσωπικά τους καλεσμένους μου σε μια αποκλειστική εκδήλωση που έχω οργανώσει. Στους επιλεγμένους καλεσμένους μου περιλαμβάνονται η αγαπημένη μου φίλη Sharlette Hambrick, ανεξάρτητη διευθύντρια του Διοικητικού Συμβουλίου των Golden Globes, η αγαπημένη μου φίλη Steph Adams, συγγραφέας best-seller και πρέσβειρα πολλών πολυτελών brands, ο μηχανικός και επιχειρηματίας Alessandro Civati, εφευρέτης του blockchain LutinX καθώς και Chief Security Office του ομίλου NEREIDES DE BOURBON GROUP και φίλος μου, και η Lilly Mandel, ιταλικό μοντέλο, ηθοποιός και μούσα του παρισινού οίκου υψηλής ραπτικής Nereides de Bourbon από το 2007, για να αναφέρω μόνο μερικούς. Μου αρέσει να περιβάλλομαι με ανθρώπους που σέβομαι προσωπικά και επαγγελματικά και πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικότητες από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες που σίγουρα θα φέρουν στη ζωή ενδιαφέροντα σχέδια. Η πολιτιστική διπλωματία είναι πολύ ζωντανή χάρη σε αυτές τις πρωτοβουλίες που δημιουργούν πραγματικούς διαδρόμους διεθνούς διαλόγου. Επιπλέον, την επομένη της εκδήλωσής μας, το περιοδικό L'ÉPOQUE θα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Τύπου του γκαλά Who is Who International Awards, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη Βουλιαγμένης. Έχω δημιουργήσει προσωπική φιλία και συνεργασία με αυτόν τον υψηλού κύρους οργανισμό και χαίρομαι πολύ που μπορώ να συμμετάσχω στην προβολή του σε διεθνές επίπεδο χάρη στο περιοδικό L'ÉPOQUE», κατέληξε η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πρίγκιπας Nereides Antonio Giamundo de Bourbon.


villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

Η εκδήλωση L'ÉPOQUE θα πραγματοποιηθεί σε μια αποκλειστική βίλα με πανοραμική θέα, που επιλέχθηκε για την περίσταση από την Olive Villa Rentals, κορυφαίο πάροχο πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα και νέο επιχειρηματικό συνεργάτη του Ομίλου NEREIDES DE BOURBON. Το πρόσφατα χτισμένο πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται στους λόφους του παραθαλάσσιου χωριού Σαρωνίδα και είναι γνωστό ως Villa Primavera, θα μετατραπεί σε Villa L'ÉPOQUE για μία ημέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, υποδεχόμενο επιλεγμένες διεθνείς προσωπικότητες κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης εκδήλωσης τύπου με φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ποτά και δημόσιες σχέσεις.


villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

Το περιοδικό L'ÉPOQUE έχει επίσης επιλέξει τους καλύτερους τοπικούς συνεργάτες για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια πρώτης τάξεως εμπειρία. Θα περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα στη Villa L'ÉPOQUE, ανάμεσα σε φωτογραφήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και προπόσεις δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας μια επιλογή λευκών και ροζέ κρασιών από τα κελάρια της διάσημης εταιρείας κρασιών Barafakas, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1920, αποκλειστικά κοκτέιλ που ετοιμάζει η ομάδα των Bar Tenders με ποτά από τη διάσημη ελληνική μάρκα ποτών Metaxa και υψηλή κουζίνα που ετοιμάζει η 2CHEFS Gastronomy Catering.

villa l'époque
Η Villa L'ÉPOQUE στη Σαρωνίδα, Ελλάδα.

villa l'époque
Η επίσημη πρόσκληση της εκδήλωσης L'ÉPOQUE

ΕΠΊΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΎ L'ÉPOQUE ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ:villa l'époque

villa l'époque
villa l'époque

villa l'époque

villa l'époque

villa l'époque
bottom of page